VIŠE OD DOBROG DOJMA - Naruči svoju knjigu

VIŠE OD DOBROG DOJMA

Vodič kroz organizaciju događanja, protokol i javni nastup
Autor: Haluga, Vesna
Područje: Politologija i diplomacija
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2024
Broj stranica: 135
Uvez: Meki

24,90 

Jedinstvena knjiga koja daje upute i odgovore o organizaciji događanja, protokolu i javnom nastupu.

SKU: 13782 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Knjiga ‘Više od dobrog dojma’ daje odgovore na pitanja, nedoumice pa i strahove koje većina ljudi ima kada mora javno govoriti ili organizirati neki događaj. Riječ je o vještinama koje je vrlo jednostavno moguće steći i naučiti, a zasigurno će pridonijeti, ne samo vašem poslovnom, već i osobnom zadovoljstvu i uspjehu. Živimo u vremenu u kojemu znati organizirati događaj, poznava¬ti protokol i pravila javnog nastupa sve više postaje dio opće kulture u čemu će vam ova knjiga, bez obzira iz kojeg sektora dolazite ili jednostavno želite znati više, uvelike olakšati i pomoći da ostavite uistinu dobar dojam.

U knjizi ima dosta praktičnih primjera, a ideja je bila da se može koristiti od najmanje općine pa do najviših državnih institucija, odnosno da svatko može naći odgovore na pitanja koja nas često muče pri organizaciji ili javnom nastupu, ističe autorica dr.sc. Vesna Haluga.

Recenzent dr.sc. Mladen Andrlić, veleposlanik i dugogodišnji ravnatelj Diplomatske akademije, pohvalio je knjigu kao djelo koje daje jedinstven uvid u područje u kojem nema previše literature na hrvatskom jeziku te je time ovaj naslov iznimno koristan za sve koji na bilo koji način sudjeluju u jednoj od tri obrađene teme.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka