ZAŠTO GURAMO GLAVU U PIJESAK - Naruči svoju knjigu

ZAŠTO GURAMO GLAVU U PIJESAK

O poricanju provjerenih činjenica i obmanjivanju sebe i drugih
Autor: Krizmanić, Mirjana
Područje: Psihologija i osobni razvoj
Karakter: stručno-popularna
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 160
Uvez: Meki

13,14  (99,00 kn)

Autorica nekoliko bestselera i poznata psihologija upoznaje nas s pojavama poricanja, ignoriranja i nijekanja činjenica, zavaravanja i obmanjivanja drugih i sebe te nas uči prepoznavati ta ponašanja.

Opis

O knjizi:

Kvaliteta našeg života često ovisi o tome koliko smo spremni i sposobni suočiti se sa stvarnošću, ali i s vlastitim osobinama koje nam pomažu ili odmažu da se u njoj uspješno snalazimo i dobro osjećamo. Uvjereni smo da „glavu u pijesak guraju“ samo djeca kad se nečega boje, mladi kad nešto žele izbjeći te svi oni koji nerado razmišljaju o sebi i svijetu u kojem žive. Jednako tako uvjereni smo da odrasli ljudi prihvaćaju provjerene činjenice, suočavaju se s problemima i nastoje ih riješiti. No ipak, u stvarnom životu svi mi povremeno niječemo činjenice i ignoriramo probleme, štiteći se tako od neugodnih, bolnih, teško rješivih ili nerješivih situacija.

Alati koje nam nudi Mirjana Krizmanić pomoći će nam da se suočimo s takvim situacijama i prebrodimo ih, ali i da katkad izbjegnemo probleme koje takva ponašanja mogu stvoriti u nekim drugim prilikama.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ZAŠTO GURAMO GLAVU U PIJESAK”

Povezane knjige - Naša preporuka