ORGANIZACIJA - Naruči svoju knjigu

ORGANIZACIJA

Autor: Cingula, Marijan; Šehanović, Jusuf; Žugaj, Miroslav
Područje: Menadžment
Karakter: znanstvena
Godina izdanja: 2004
Broj stranica: 656
Uvez: Meki

31,85  (239,97 kn)

Organizacija je još uvijek nedostatno istraženo područje znanstvenog i stručnog rada koje svakodnevno pružna nove izazove i teoretičarima i praktičarima. Za bolje razumijevanje složenog pojma organizacije, te za ocjenu njezine važnosti, autori ovog djela nude čitatelju različita interdisciplinarna motrišta.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

TEČAJ: 1 EUR = 7,53450 HRK SKU: 88 Kategorija:

Opis

O knjizi:

Sadržaj knjige ‘Organizacija’ utemeljen je na nastavnom planu kolegija koji se pod nazivom ‘Organizacija poduzeća’ proučava na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Knjiga obuhvaća nekoliko poglavlja kao što su: pojam i definiranje organizacija, organizacija kao znanost, gospodarsko organiziranje, informacije i komunikacije u organizaciji, organizacijsku kulturu, etiku u poslovanju, poslovno i organizacijsko savjetodavstvo, važnost tržišta kapitala za organizaciju te suvremene tendencije organizacije.

Iz sadržaja:

POJAM I DEFINIRANJE ORGANIZACIJE/ ORGANIZACIJA KAO ZNANOST/ ORGANIZACIJA KAO PRAKTIČNA DISCIPLINA/ GOSPODARSKE ORGANIZACIJE/ OBLIKOVANJE ORGANIZACIJE/ ORGANIZACIJSKA STRUKTURA/ POSLOVNI PROCESI I POSLOVNE FUNKCIJE/ UPRAVLJANJE ORGANIZACIJOM/ UPRAVLJANJE LJUDSKIM POTENCIJALIMA/ INFORMACIJE I KOMUNIKACIJE U ORGANIZACIJI/ ORGANIZACIJSKA KULTURA/ ETIKA U POSLOVANJU/POSLOVNO I ORGANIZACIJSKO SAVJETODAVSTVO/ TENDENCIJE ORGANIZACIJE

Dodatne informacije

Godina izdanja

Karakter

znanstvena

Uvez

Meki

Broj stranica

ISBN

Izdavač

Autor

, ,