UVOD U UGOSTITELJSTVO - Naruči svoju knjigu

UVOD U UGOSTITELJSTVO

Autor: Galičić, Vlado
Područje: Turizam
Karakter: udžbenik
Godina izdanja: 2012
Broj stranica: 324
Uvez: Meki

210,00 Kn

Ugostiteljstvo je temelj na kojem se gradi turistička aktivnost, a uslužna gospodarska djelatnost predstavlja jednu od temeljnih komponenti sustava turizma i osnovu za njegov razvoj. O tome kako to i ostvariti saznajte u ovome udžbeniku.

Nema na zalihi

Knjiga nije dostupna!

SKU: 2289 Kategorija:

Više o knjizi – recenzije i sadržaj

O knjizi:

Temeljni cilj ovoga udžbenika je da se ugostiteljstvo pokuša približiti kao izuzetno važnu gospodarsku djelatnost. Sadržaj udžbenika treba opravdati i očekivanja studenata turizma i ugostiteljstva te im omogućiti bolje razumijevanje i daljnje izučavanje tih sektora.

Neovisno o kakvoj se vrsti ugostiteljske djelatnosti radi i o kojem je ugostiteljskom objektu riječ, konzumenti njihovih usluga – gosti, očekuju kvalitetnu uslugu. Osim sve većih zahtjeva za kvalitetom usluga i svi ostali aktualni izazovi – povećana konkurencija, globalizacija, tržišna segmentacija, standardizacija i informatizacija – stvaraju svojevrsni pritisak na sve one koji se bave ugostiteljskom djelatnošću.

Iz sadržaja:

UGOSTITELJSTVO KAO GOSPODARSKA DJELATNOST / USLUGE U UGOSTITELJSTVU / POTREBNI ELEMENTI RADA U UGOSTITELJSTVU / ORGANIZACIJA POSLOVNIH I PROCESNIH FUNKCIJA U UGOSTITELJSTVU /  PRIPREMA I PRUŽANJE USLUGA SMJEŠTAJA / UGOSTITELJSKI OBJEKTI IZ SKUPINE „HOTELI“ / UGOSTITELJSKI OBJEKTI IZ SKUPINE „KAMPOVI I DRUGE VRSTE UGOSTITELJSKIH OBJEKATA ZA SMJEŠTAJ / PRIPREMA I PRUŽANJE USLUGA PREHRANE I TOČENJA PIĆA / UGOSTITELJSKI OBJEKTI IZ SKUPINA „RESTORANI“, „BAROVI“, „CATERING OBJEKTI“ I „OBJEKTI JEDNOSTAVNIH USLUGA“ / UPRAVLJANJE KADROVIMA U UGOSTITELJSTVU / MENADŽMENT U UGOSTITELJSTVU / POSEBNE UZANCE U UGOSTITELJSTVU / RJEČNIK UGOSTITELJSTVA / LITERATURA / POPIS SLIKA I TABLICA

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “UVOD U UGOSTITELJSTVO”

Povezane knjige - M.E.P.-ova preporuka

Nema na zalihi

PUNE POSTELJE

Marketing u turizmu, hotelijerstvu i ugostiteljstvu

Raza, Ivo