NAKON DEADLINEA - Naruči svoju knjigu

NAKON DEADLINEA

Priče s terena
Autor: Bisera, Fabrio
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Područje: Publicistika & biografije
Karakter: priručnik
Godina izdanja: 2016
Broj stranica: 232
Uvez: Meki

10,49 

Zbirka koja dočarava težinu, važnost i dinamiku novinarstva, izazove s kojima se reporteri susreću te brojne anegdote koje su neizbježne u novinarskom radu. Predstavljene su priče koje se bave aktualnim društvenim i geopolitičkim temama, a koje će zaintrigirati medijske stručnjake, komunikatore i politologe.

Opis

 O knjizi:

Projekt zbirke reportaža hrvatskih novinara ‘Nakon deadlinea – priče s terena’ nastao je u želji da vanjskopolitički novinari iz različitih pisanih i elektroničkih hrvatskih medija svojim pričama s terena pokušaju dočarati važnost i dinamiku novinarskog posla, situacije i izazove u kojima su se pritom nalazili, kontekst kako su nastajale neke reportaže i općenito što to znači raditi reporterski posao, kako se nositi sa stresom i problemima, koji su privilegiji, a koji nedostaci posla.

Autori tekstova iskusni su novinari s dugogodišnjim iskustvom koji imaju puno terenskih priča “u nogama” i koji su odabrali reportažu koja ih se u profesionalnoj karijeri najviše dojmila i koju nisu samo prepričali, već su je obogatili osobnim detaljima, anegdotama i nekim naknadnim razmišljanjima ili novim kontekstom.

Knjiga obuhvaća reportaže Ana-Belle Leikauff, Bisere Fabrio, Dragana Nikolića, Elizabete Gojan, Hrvoja Krešića, Borisa Orešića, Josipa Šarića, Ivane Dragičević, Jasmine Kuzmanović, Jerka Bakotina, Snježane Pavić, Renate Rašović te Nataše Barac i Zorane Bajt. Predgovor je napisala Bisera Fabrio, ujedno i priređivačica izdanja.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

Uvez

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “NAKON DEADLINEA”

Povezane knjige - Naša preporuka