Akcija!
POSLOVNA ETIKA - Naruči svoju knjigu

POSLOVNA ETIKA

Kako donositi etičke odluke i uspješno poslovati, drugo dopunjeno izdanje
Autor: Vig, Silvija
Područje: Ljudski potencijali
Karakter: stručna, udžbenik
Godina izdanja: 2023
Broj stranica: 495
Uvez: Meki

57,96 

Zašto moderno poslovanje treba poslovnu etiku? – Ono što danas čini razliku između dobrih i izvrsnih poduzeća je integritet, kultura zadovoljnih i angažiranih zaposlenika, transparentnost i dobar ugled.

Opis

O knjizi:

Bez obzira u kojoj industriji i na kojem radnom mjestu radite, Poslovna etika, drugo dopunjeno izdanje, daje vam detaljan prikaz svih aspekata etičkog poslovanja. Kroz 25 stvarnih slučajeva i primjera etičkih dilema iz prakse, knjiga priprema lidere i menadžera da donose etičke odluke u današnjem vrlo složenom, globalnom okruženju.

Knjiga ne obrađuje poslovnu etiku samu po sebi, već stavlja veliki naglasak i na procese donošenja odluka i objašnjava sve čimbenike koji utječu na etičnost odluke, odnosno daje odgovor na ključno pitanje Zašto dobri ljudi čine loše stvari?

Izuzetno praktična s puno savjeta i pojašnjenja najboljih praksi uspješnih programa etike i usklađenosti (engl. Ethics and Compliance Programs), pomaže razumjeti kako etika može biti integrirana u ključne poslovne odluke i time osigurati da organizacija posluje u skladu sa ESG kriterijima.

Iz sadržaja:

Sadržaj knjige možete pogledati OVDJE.

Dodatne informacije

Godina izdanja

Broj stranica

ISBN

Autor

Karakter

,

Uvez

Povezane knjige - Naša preporuka