POLITIČKI ODNOSI S JAVNOŠĆU - Naruči svoju knjigu

POLITIČKI ODNOSI S JAVNOŠĆU

Autor: Tomić, Zoran
Područje: Komunikacija, odnosi s javnošću, mediji
Karakter: stručna
Godina izdanja: 2017
Broj stranica: 911
Uvez: Tvrdi

51,76 

Pionir političke komunikacije u ovome dijelu Europe spaja dugogodišnje praktično iskustvo, dubinsko izučavanje teorije pomoću recentne svjetske literature i pozitivnu energiju te ljubav prema akademizmu. Nedvojbena je namjena za političare sa ovih područja, ali i predavačima, praktičarima i studentima odnosa s javnošću.

Opis

O knjizi:

Knjiga iznosi na vidjelo i analizira onaj golemi dio “ledenoga brijega” osmišljenoga političkoga komuniciranja koji se nalazi ispod površine, a javnost, koja konzumira upravljano komuniciranje ne vidi ga: nije ga svjesna pa o njemu ni ne razmišlja. Kome se suvremeni političar obraća? Važan poučak, na kojem se inzistira na više mjesta u ovoj knjizi, jeste kako nema više jedne, jedinstvene javnosti, već se mora uvidjeti koja je njegova ciljana javnost, fokusirati se na nju i ne rasipati se izvan područja gdje može “prodati robu”.

Za pripremu je korištena najnovija suvremena domaća i svjetska literature s područja političkih odnosa s javnošću i srodnih disciplina tako da se može reći kako je ova knjiga usklađena sa sadržajem i standardima naprednih europskih i svjetskih zemalja.

Dodatne informacije

Godina izdanja

ISBN

Autor

Izdavač

Karakter

Uvez

Broj stranica

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “POLITIČKI ODNOSI S JAVNOŠĆU”

Povezane knjige - Naša preporuka